Ota yhteyttä   020 155 0060

Valaistuksen asiantuntijat.

Lyhyesti

  • Perustettu 2003, perustaja Antti Tiensuu
  • Toimipaikat Hyvinkäällä, Tampereella ja Espoossa
  • Vakituinen henkilöstö 16, tuntityöntekijöitä 1
  • Ulkovalaistuksen asiantuntijapalveluita ja valaistussuunnittelua

LiCon-AT

LiCon-AT Oy on kokenut laitetoimittajista ulko- ja urheiluvalaistuksen riippumaton suunnittelutoimisto. Olemme toimineet asiakkaidemme asiantuntijana valaistuksen suunnittelu-, hankinta- ja rakennuttamishankkeissa jo vuodesta 2003 alkaen. Laitetoimittajista riippumattomuus tarkoittaa, että etsimme asiakkaalle kokonaistaloudellisimman vaihtoehdon. Kaikki vaiheet valaistuksen suunnitellusta kilpailutukseen ja rakentamisen valvontaan toteutetaan kohteeseen parhaiten sopivin ratkaisuin.

Ammattitaito, kokemus ja asiantuntemus

Olemme ulko- ja urheiluvalaistuksen suunnitteluun, sähkösuunnitteluun, valvonta- ja asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys, jonka henkilöstö koostuu alaan perehtyneistä ammattilaisista. LiCon-AT Oy:n kulmakiviä ovat ammattitaito, kokemus ja asiantuntemus. Panostamme henkilöstön jatkuvaan kehittämiseen, jolla turvaamme toiminnan jatkumisen ja kasvun vakaana nyt ja tulevaisuudessa.

Asiakaslähtöisesti ja ajallaan

Toimintaamme ohjaa asiakaslähtöinen ajattelumalli. Tyytyväinen asiakas on lähtökohtana jokaisessa työn vaiheessa aina projektin alusta projektin loppuunsaattamiseen. Tarpeiden huomioiminen mahdollistaa niihin vastaamisen sekä asiakkaan auttamisen. Vastaamme prosessien läpiviennistä ja aikatauluista sekä siitä, että työmme toteutetaan sitä koskevien lakien, määräysten ja standardien mukaisesti.

AAA korkein luottoluokitus
Luotettava kumppani
© LiCon-AT OY • EvästekäytäntöRekisteriseloste •